Alla inlägg den 27 mars 2010

Av Marie-Louise - 27 mars 2010 11:29

Både Asta o Kessie var mycket för att leta godis och använda Nina Ottossons olika hunspel. Asta var den som var allra bäst på detta. Hon gillade speciellt när jag la godis i en stor petflaska. Hon var en riktig fena på att få snurr på flaskan så alla godisarna flög ut med en väldig fart. Kessie brukade lungt vänta tills Asta satt fart på flaskan och sedan blixtsnabbt äta godiset.

Så ganska tidigt introducerade jag petflaskan för Sirrah. Men hon kunde inte alls förså vad man skulle göra. Hon satt nyfiket och tittade när jag laddade falskan och följde varje rörelse. När jag sedan ställde ner flaskan tittade hon storögt på mig och undrade vad ska jag göra nu. Jag petade på flaskan och hon gick fram och luktade. Ja det luktade gott men sen då ? Sirrah la sig framför flaskan och försökte med sin allra starkaste hypnotiserande blick få frolicbitarna att komma ur flaskan. Jag kunde riktigt se mantrat som snurrade i hennes huvud. "kom ut ut flaskan, kom ut ur flaskan, kom ut ur flaskan"

Hon kunde ligga riktigt länge och bara stirra på flaskan med alla läckra frolicbitar. Så jag la detta projekt på hyllan men har testat med jämna mellanrum. Så för ett tag sedan så tänkte jag att va fan att hon inte fattar vad hon skall göra så jag försökte på nytt och denna gång så hetsade jag henne ganska mycket och tillslut så började hon att använda tassarna för att få flaskan att snurra. Nu är hon helt besatt av petflaskan så jag måste gömma den när hon inte använder den annars sitter hon och piper vid flaskan. Nästa projekt är att få henne att fatta hur pyramiden fungerar.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards