Alla inlägg under september 2009

Av Marie-Louise - 13 september 2009 14:03

Här kommer två bilder på ett armband jag gjort på beställning. Det var en kollega som hade vita sötvattenpärlor som hon bad mig göra ett arband av. Tyvärr så räckte inte pärlorna till ett tvåradigt armband så då gjorde jag det lilla extra hänget vid låset som en extra detalj. Jag hoppas hon blir nöjd.     

Av Marie-Louise - 12 september 2009 14:35

I går började Sirrah att löpa för andra gången i sitt liv. Jösses va tiden går fort.

Hon har inte lika jobbigt som förra gången. Då var hon klart störd över att fiffilutten blivit mer än dubbelt så stor och att det droppade från den.

Var hos Efwa igår och Sudden var lite intresserad men inte jätte på. Sirrah uppskattade dock att han faktiskt ville leka liiiiiite mer än vanligt. Hon fattade inte att han var intresserad av SEX och inte lek.

Av Marie-Louise - 12 september 2009 14:28

idag tänkte jag tipsa om en bok som jag faktiskt läst på engelska så jag vet inte om den finns utgiven i sverige.

Boken heter Firefly lane av Kristin Hannah.

Det är en feelgod bok om två tjejer som träffas i de i tonåren och blir vänner. Vi får följa deras vänskap genom vått o torrt, genom sorg, glädje och svek.

Det var en trevlig bok jag blev inte jätte tagen av den. Ibland kändes den lite förutsägbar men som sagt trevlig läsning och det var en lätt engelska att läsa.

 Så dagens boktips Firefly lane av Kristin Hannah

Av Marie-Louise - 9 september 2009 18:32

I dag på eftermiddagen var jag ute med Sirrah på promenad och vid två tillfällen kommer det lösa chihuahuor framspringade till mig och Sirrah. Båda gångerna (olika hundar och olika tillfällen) är Sirrah i koppel och hon är ju en snäll och nyfiken dam så hon gjorde inget väsen av sig det gjorde dock de båda chihuahuorna. Mattarna ropade förgäves på sina små älsklingar som högaktningsfullt sket i sina mattar. Jag sa inget (för ovanlighetens skull Jag brukar kunna vara riktigt bitsk speciellt när jag hade Kessie sointe uppskattde påhälsning av främlingar) utan fortsatte att gå med en lite motsträvig Sirrah. Efter en stund kommer mattarna i kapp oss lite röda i ansiktet av ansträngningen att faktiskt röra sig lite fort mot oss då jag ju fortsatte att gå och försöker att fånag sina små älllsklingar utan speciellt gott resultat. tror ni att jag får en ursäkt???!!! Nej inte ett ord de tar sina hundar under armen och bara går.  Den ena som var jävligt ettrig triggade igång Sirrah lite så när jag hade lessnat så lät jag henne göra en rusning mot vavvan i koppletslängd, gissa om den matten blängde surt på mig. jag hade go lust att säga nästa gång släpper jag min hund så kan den jaga din vovve till Korpilombolo.


Jag undrar bara hur man tänker om jag hade en liten hund så skulle jag bli riktigt rädd om den drog fram till främmande stora hundar man har ju ingen aning om de är snälla. Om det nu skulle hända så kan man vell kosta på sig att säga ursäkta.


Av Marie-Louise - 6 september 2009 19:24

I eftermiddags var jag och pappa iväg och kollade på ännu ett hus.

Det var jätte gulligt. Inte speciellt stort bara 37 kvm. Det känndes litet jag har blivit bortskämd med mina 54 kvm. Det var en fantastisk trädgård med massor av fruktträd men även blommor. Tyvärr så tror jag att det kommer att gå upp väldigt i pris men man måste få drömma.


Festen igår var trevlig med god mat och en FANTASTISK choklad tårta till efterrätt. Jag blev dock inte så sen då det ju är en bit att köra och jag tycker att det är lite jobbigt att köra när det är mörkt.

Av Marie-Louise - 5 september 2009 08:11

Ja jösses denna vecka har varit hektisk. Vi har ju fått nya lokaler på jobbet men dessa har inte varit färdiga för inflytt förrens i torsdags. Så  i torsdags fick eleverna hjälpa till och bära in alla saker. De slet som djur och var kanon duktiga. Men det är fortfarande massor kvar att göra. Hyllor skall upp böcker skall sedan ställas i hyllor, jag skall hitta allt eget material plus att jag skall planera en genetik kurs för åk 9 som sätter igång på måndag. Så jag känner mig lite stressad just nu men man får ta en dag i taget och det viktigaste först.

Trots att det är lördag så skall jag åka till jobbet för att föräldrar kommer och skall sätta upp hyllor o dyl och då behövs lite hjälp med vart allt skall sättas.

Ikväll skall jag på fest hos Marie som firar sin födelsedag. Det blir fest på logen har hon lovat.

Av Marie-Louise - 2 september 2009 22:30

 För Sirrah idag. Idag fyller Sirrah 1 år.

Tänk va tiden går fort. Jag kan inte med ord beskriva vad denna lilla dam betytt och betyder för mig. Hon är helt fantastisk.  Tack Christina, Ari och Ulla-Carin för denna fantastiska hund. Hon gör mig hel.


Här kommer två bilder på när vi för några dagar sedan jobbade med apportering. Kvaliten är inte den bästa men det är inte lätt att vara hundförare och fotograf samtidigt

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards