Alla inlägg under december 2009

Av Marie-Louise - 7 december 2009 22:06

I dag på väg hem från jobbet så gör jag ett så inåt helvets klantig grej. Jag ligger och kör och bilen framför mig kör som en lus på en tjärsticka så jag tappar tålamodet och byter fil. Tror du att jag kollar ordentligt och blinkar innan jag sur som atta svänger över i vänster filen???? NEJ självklart inte. Inte förens jag hör ett ilsket tutande tittar jag i backspegel. Ja vad skall jag säga, tur att den andra bilföraren utgick från att jag var en stolle bakomratten och hann bromsa. Vid nästa rödlyse så kör den med rätta ilskan bilföraren upp brevid mig och vevar ner sitt fönster för att tala om vilken jävla idiot jag är men feg som en usling stirrar jag bara raktfram och låtsas som att jag inte ser honom (tror det var en han).

Lyckas ta mig helskinnad hem utan några fler missöden för mina medtrafikanter. Kanske dax att söka till 4:ans Sveriges sämsta bilförare.

Så idag var jag ett riktigt plantarsle!!!

Av Marie-Louise - 5 december 2009 20:01

Efter en välbehövlig sovmorgon tog jag med mig Sirrah ut på promenad. Bestämde mig för att träna lite lydnad. Det var så länge sedan som vi tränade. Körde lite linförighet och hon går bra men tappar positionen ibland. Körde läggande under gång och hon har börjat att få till snabba läggande. Nu är vi inte klara med momentet på långa vägar men själva läggande går fort.

Jobbade också med spårpinnarna funkade bra med pinnpromenad. Hon tog pinnarna bra och kom till mig  med dem. Sirrah är så rolig att jobba med hon tycker att det är kul och vill hela tiden. Svansen går i ett.

På eftermiddagen kom Ulla-Carin förbi en sväng och vi tog en fika. Hon hade med sig Simson. Still going strong tror han är 11år nu. Åldern har tagit ut sin rätt så han har blivit döv så man får kommunicera med teckenspråk. Sirrah och han lekte som bara den, så gubben har nog träningsverk i morgon men det var det nog värt.

Av Marie-Louise - 1 december 2009 22:05

Nu i kväll så tog jag telefonen och ringde min goda vän Frida. När hon svarade med ett skratt så sa hon: Jag tänkte just att det var tisdag och då ringer nog Marie-Louise.

Jag har inte ens reflekterat att jag allt som oftast ringer Frida just på tisdagar som dessutom är hennes jobb kväll. När jag sedan tänker efter lite så har nog Fridas pojkvän C ofta svarat i telefonen när jag ringt med ett glatt: Det är tisdag!!

Nu skall jag försöka lägga på minnet att TISDAG är Fridas jobbkväll så ingen ide att ringa.


Håller tummarna för Frida som i morgon åker till Tyskland för att para sin underbara rottis tik Ambra med en stilig rottis herre vid namn Ambassador( ej säker på stavningen).  Lycka till!!!

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards