Alla inlägg under februari 2011

Av Marie-Louise - 28 februari 2011 13:37

För ett bra tag sedan så sände kanal 6 ett Dexter maraton. Jag hade inte föjlt denna serie tidigare då den av förklarliga skäl sändes ganska sent på kvällen. Nå ja jag har för mig att jag var ledig eller sjuk när detta maraton sändes och plötsligt så var jag hooked!!! Jag satt och hejade på en bestialisk mördare som visserligen bara mördade andra mördare men ändå!!!! Nej nej skynda dig polisen kommer kunde jag sitta och säga tyst för mig själv. Nu har jag hamnat i samma sits då jag börjat att titta på serien Sons of Anarchy. MC gänget som allt kretsar runt är ett gäng riktigt läskiga herrar som inte drar sig för att misshandla och mörda ändå sitter jag och vill inget hellre än att de INTE skall bli tagna av polisen. Det hjälper ju att den ena kille är sååååå snygg så man inte vet vart man skall ta vägen.Den hade jag inte tackat nej till!!!! Men jag borde nog skämmas lite för att jag sitter och hejar på ett gång psykopatiska MC knuttar.

Av Marie-Louise - 26 februari 2011 19:04

På måndag börjar en veckas ledighet i form av sportlov. Det skall bli så skönt även om jag måste jobba lite hemifrån.

På tisdag skall jag åka upp och träffa Marie. Det var såååå länge sedan vi sågs skall bli kul.

Jag kommer nog ha "fosterbarn" under veckan då familjen Blass katt kommer hit. Hon brukar tycka det är höjden av kattplågeri att vara inlåst i en lägenhet.

Av Marie-Louise - 22 februari 2011 17:05

I förra veckan hade vi idrottsdag på skolan och jag var i slalombacken. NEJ jag åkte inte skidor det är inte min melodi. Nå ja vi var ju flera lärare där och "vaktade" barnen. Vi stod och pratade och när min ena kollega säger hundra i något sammanhang och jag upprepade detta så blir jag brutalt nedbrottad i snön!!! Va bara för att jag sa hundra!!!!

(detta inlägg är tillägnat min kollega Malin det är bara hon som kan förså detta kryptiska inlägg) Här kommer en bild på brotterskan!


  

Av Marie-Louise - 16 februari 2011 21:38

Har pysslat lite och gjort lite nya halsband. Här kommer lite bilder dock inte av bästa kvalite.


      

Av Marie-Louise - 13 februari 2011 15:03

Det har varit lite tomt här hemma ett par dagar då Sirrah varit hos pappa  från onsdag till fredag.

Jag var på konferens i onsdags om införandet av den nya läroplanen Lgr-11. Mycket bra och intressant men en lååång dag. samling kl 9 och det hela avslutades kl 16.30 Som sagt det kommer att bli ett ganska tungt jobb men jag tror att det kommer att bli bra.

På torsdag em var det dags för Montessori kursen. Vi jobbade med matte också mycket intressant och lärorikt. När kursen var slut kl 21 var det full storm! Det var dock skönt att komma hem och slippa gå ut med hunden utan bara krypa ner framför tv med en varm kopp te i favvo fotöljen med ännu mera favvo rosa filten.

När jag på fredag slog upp mina blå och drog upp persiennen såg jag inte ut då rutan var helt täck av snö. Första tanken var va har det kommit så mycket snö att det når upp till andra våningen!!!! Men riktigt så mycket snö var det inte.         När jag kom ner till tunnelbanan meddelades de att INGA bussar gick i hela länet. Jag lyckade ta mig ut till universitete men flera av kursarna var sena. Efter lunch blev det stålande sol och kung Bore visade sig från sin allra bästa sida.

När jag kom till pappa för att hämta Sirrah bjöds jag på middag och det som serverades var en av mina favortit rätter nämligen isterband och persiljestuvad potatis. Sen for jag och Sirrah hem och hade en mysig fredagskväll framför tvn.

  




Av Marie-Louise - 9 februari 2011 19:05

Min brorsdotter Alicia alias penntrollet har verkligen sinne för detaljer och är en prinsessa ut i fingerspetsarna. Allt rosa är underbart tycker hon om hon fick välja skulle alla kläder och skor vara rosa rosa rosa. När jag var hos brorsan på middag för ett tag sedan så satt jag och pratade med penntrollet och kommenterade hennes fina nakellack. Då tittade hon på mina naglar och sa: Du har oxå fint nagellack som är i samma färg som din väska.

Jag blev lite paff då min väska inte stod vid matbordet utan jag hade ställt den i hallen men när jag tänkt efter en liten stund kunde jag konstatera att penntrollet hade rätt!!!! Se bifogad bild.


  

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards