Alla inlägg under augusti 2009

Av Marie-Louise - 16 augusti 2009 01:20

Min andra stora hobby förutom hunderiet är att göra smycken. Så här är bilder på ett halsband som jag gjort till min faster som jag haft hemma på lagning då låset gått sönder.

Det är gjort av trekantiga glaspärlor(zinonesse) och stora turkosa glaspärlor med mässings kant(panduro) låset har jag gjort själv av mässingstråd.

Som modell har jag tagit hjälp av Efwas dotter L. Tack för hjälpen L.

Av Marie-Louise - 15 augusti 2009 09:42

Här kommer en bild på Sudden min kompis Efwas hund. Han får illustrera hur det känns just nu. Att bara vara och sitta o filosofera lite.

Av Marie-Louise - 12 augusti 2009 18:47

I dag efter jobbet tog jag mig i kragen och tränade lite lydnad med Sirrah.

Vi började att jobba lite med target och klicker då vi behöver befästa detta. Efter ett litet tag så gick det riktigt bra.

Vi fortsatte med apportering och träapporten är inga problem mer än att hon skall lära sig att sitta kvar till mitt kommando. Metallen fick jag jobba lite mera peppande så att hon skulle ta den. Måste jobba närmare och lite försiktigare men efter bara ett par gånger så kom hon med den och väntade tills jag sa loss. Duktig tös.

Körde även lite fritt följ. Hon har kanon fint focus och svansen är i topp och de är mitt mål.

Hennes läggande vid sidan är riktigt snabba och hon "smäller" ner tassarna som jag bara ällllskar. Så vi fortsätter och skall börja jobba bort lite dkn där.

Ja hon är verkligen en fröjd att jobba med min lilla princessa.

Här nedan kommer en bild från våran tripp till Gävle där Sirrah och Casper badade tillsammans. Visst har hon en söt rumpa????

Av Marie-Louise - 12 augusti 2009 18:33

Som sagt vi har börjat att jobba, men lokalerna som vi på högstadiet skall vara i är inte färdiga.  Modulerna är visserligen på plats men inte ihopsatta och lokalerna för de yngre barnen håller på att byggas om för fullt så man kan säga att det råder ett visst kaos på  hela skolan. Vi har en del nyanställd personal som ser smått skräckslagna ut när man ser dem i korridoren med en flyttkartong i högsta hugg.

Våran rektor skymtar förbi ibland högröd i ansiktet och med ett förvirrat uttryck.Vårat arbetslag har de här dagrana planerat för de två första veckorna då vi som sagt är lokallösa så det blir uteundervisning och en del museebesök som står på schemat.

Jag som annars är en orolig själ som är född rädd tar faktiskt det hela med ro. Det ordnar sig på något sätt.

Av Marie-Louise - 10 augusti 2009 18:14

Ja det kan ju vara en känslig fråga.

Själv är jag en BH kvinna  då jag har stora bröst och jag gillar bh med stålbåge. Även detta kan var ett hett debatt ämne. Smaken är liksom baken delad.

Visst är det upp till var och en om man vill ha bh eller inte men jag kan inte låtabli och tycka att det ser anskrämligt ut när man har bröst som hänger långt ner på magen och inte har bh. Dessutom tycks  flera av dessa kvinnor ha en förkärlek till vita t-shirts som är urtvättade nästan till genomskinlighet vilket inte plussar på snygghets kontot direkt.

Var ju som sagt på hundutställning i söndags och kunde inte låta bli att lägga märke till en kvinna som i en ganska urringad skapelse utan bh sprang runt och visade hund. Till saken hör att hennes spring stil påminde om en häst i spanskskritt vilket gjorde att brösten hoppade ganska friskt upp och ner. Jag var flera gånger rädd att brösten antingen skulle hoppa ur uringningen eller nocka damen.

Av Marie-Louise - 9 augusti 2009 16:41

Jaha så var vi hemma igen efter uställningsdebuten. Jag är så nöjd med min lilla Sirrah. Hon skötte sig kanon bra i och utanför ringen. Var pigg och alert. Vi fick en slät etta och placerade oss som 4 av 4 i unghundsklassen. Kritiken var lite blandad.

Men jag är som sagt jätte nöjd med Sirrah. Nu ligger hon vid min fötter och snarkar ljudligt då de varit e lång och jobbigt dag för lilla damen. Vi steg upp kl 4 i morse och kom hem vid halv fyra så jag är oxå riktigt trött.

Av Marie-Louise - 7 augusti 2009 10:19

Min vän Marie har en ljuvlig liten katt flicka till salu. Hedwig som jag döpt henne till är ca 16 veckor och van vid barn och hundar. Jag  och även Sirrah blev helt förälskade i denna lilla tös som är mycket social och kelen. Känner du att du kan ge denna mysiga och söta tjej ett bra hem så tveka inte att höra av dig till Marie Skogström på tele 0768999599 eller 017324020 (Östhammar)

Av Marie-Louise - 6 augusti 2009 12:47

Sirrah gör ständiga fynd under våra promenader. För några dagar sedan hittade hon ju en Telletubbie och några dagar innan hittade hon denna napp som hon tog med sig hela vägen hem. Visst är hon lite söt??

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards